2015. július 19., vasárnap

#Hatodik kritika - Örökké más

Sziasztok, most egy kritikával érkeztem nektek. Elégé kicsit zavarban voltam, hiszen az egyik kedvenc blogomról kellett kritikát írnom úgy, hogy ne legyek se kemény, se engedékeny. 
Így hát itt is van a kritikám róla. :)

*************************************


 Kinézet

A fejléced eléggé megtetszett. De komolyan, nekem nagyon tetszik. A mögötte lévő háttér sem egy „csicsás” sablon, szóval megfelelő. Kicsit még „díszíteném” a helyedben, de egyébként így sem olyan rossz. A betűtípus és szín jó, de annyira kicsi, hogy nem is hívja fel a figyelmet a blogra. Legalább 2-szer akkorára állítsd és középre vagy fentre próbáld igazítani. A design tetszik, bár bőven van benne kódolás, mégsem esett túlzásba a designer. A szöveg könnyen olvasható és a betűméretek is megfelelőek.
  25/ 22
Történet
 
Hát… nem is tudom. Amikor bele kezdtem a történetedbe arra gondoltam, nahát ilyet még nem olvastam, végre egy ilyen történet, ami nem sablonos, vagy nem koppintották, vagy nem végre egy Fanfic, amiből rengeteg van. Nagyon érdekes! Tejesen új! Az eddigi részek valami fantasztikusak lettek. Szerintem egy rendkívüli sztoriba sikerült bele kezdened. Nem tudom, hogy honnan jött hozzá az ihlet, de engem megfogott a sztori. Az egyediség csak úgy sugárzik belőle. Talán annyi nemtetszésem lenne, hogy kicsit gyorsan történnek benne a dolgok.A fogalmazásod tetszik, egyedi a stílusod ez bejön, látszik, hogy imádsz írni, és szereted, ha minden úgy van le írva, ahogy elképzeled, szinte magam előtt láttam a történéseket és a karaktereket. Izgalmas és eseménydús bejegyzéseket írtál, gratulálok!  Gratulálok hozzá. Bár a párbeszédek hosszán kéne változtatnod egy kicsit, de amúgy felemelő olvasni. 
 
Pont: 25/24
 
 
Összesen: 50/46
 
 

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm szépen a kritikát! Azóta már rág befejeztem a blogot, szóval nincs tovább :) Örülök, hogy tetszett a design, én is odáig vagyok érte. Természetesen nem saját munka, de úgy gondolom, illik a bloghoz.
    A történeten még néha javítgatok, így azt is figyelembe tudom most venni, amit mondtál. Eddig nem említették, hogy kicsit gyors a cselekményszál, de majd utánajárok. Pontosan melyik fejezetnél érezted, hogy nincs eléggé kifejtve?
    Köszönöm, hogy foglalkoztál vele!

    VálaszTörlés