2015. július 14., kedd

Blogajánló :)

Sziasztok, úgy döntöttem, hogy blog ajánlóval érkezek nektek, akinek bejön a horror sztorik, amiben található romantikus száll is, az nézzen be ebbe a blogba Kárhozottak Krónikák. 1 
Szépen kidolgozott design és a történet hangulata borzongató, és a benne felmerülő kételyek és találgatások és a rém kilétének a találgatása izgalomba tartsa az olvasót. Persze nem mindenkinek jön be egy ilyen horror sztori, de aki megszereti minden bejegyzés után várni fogja a következő fejezetet.
A lány mellesleg olyan jól ír, hogy vizuálisan látom magam előtt a történéseket, ettől néha a hideg kiráz, mikor olyan részhez érünk, amitől legszívesebben az ágyamba bújnék. :) A további részeket olvasva, amik még nem jelenített meg, hááááát jó borzongatást kívánok nektek. Élvezzétek a történetet.
A főszereplő csaj az egyik kedvencem benne, bár kicsit irritál most már, hogy mennyi pasija lett hirtelen, de azt is tudom, hogy Damon és Dane kapcsolata sem tejfel főleg attól kezdve, hogy felbukkan a történetben Jareth, aki valamiért szereti a lányt, és a lány is őt. Történet olvasása közben minden kifog derülni várjátok szeretettel. :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése