2015. április 23., csütörtök

#Negyedik Kritika - Explosions


http://someonescallingmynameharrystyles.blogspot.ro/





Kinézet :


Tetszik a fejléced alapja, ez már egy jó pont lehet számodra, mert jó ideje nem mondtam ilyet vagy hasonlót. Bár kicsit sötét, de ahogy olvastam a történeted, illik hozzá. Tetszik az angol cím és épp itt ütközik ki az, hogy én miért használnák angol címet, mivel jobb vele az összhatás, főleg egy történetnél... Jók a színek, illenek a történet hangulatához és a fejléchez. A menü jó helyen van, nincsen tele dobálva az oldalad oda nem illő dolgokkal rendszeres és presszíz. El kell mondjam, hogy nem vagyok egy Harry rajongó (bocsássatok meg), de, ahogy felléptem a blogodra elsőre megtetszett, s el kell áruljak valamit neked, már jártam a blogodon. 
25 / 22
Történet :

Amint megnyitottam a blogot, már tudtam, hogy jártam már itt valamelyik nap és már akkor megfogod az írási stílusod. Látszik, hogy össze szedett vagy, ahogy a szavakat választottad egy mondathoz. A fogalmazásod, ahogy a történeted kerekedik, lényegre törő nem unalmas monológ. Nagy részletességgel írod le a történéseket és ez csupán jó lehet, bele tudom magam képzelni a helyzetbe, hogy mi merre található, és az adott személy mit érez abban a pillanatban.
Gratulálok a blogodhoz s további sikereket kívánok hozzá!
Nekem nagyon bejött. ;)
(Megtalálod a történeted a Fanfiction blogok kategóriában)

25/25

 Összesen:  50/47

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát!
    Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történet :)

    Evelyne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy tetszik. :) Mivel még kezdő vagyok, s nem akarok senkit megbántani kissé vigyáznom kell, hogy fogalmazok.
      De a blogod elnyerte a tetszésemet. ;)
      Sok sikert hozzá!!!

      Törlés