2015. június 1., hétfő

#Ötödik kritika- Lightning Bri történetei

Sziasztok. Sajnálom a késést. Most megint kritikával jelentkeztem nektek. És hamarosan hozok még bejegyzést, és sok minden mást, amit összegyűjtöttem nektek, amik nekem is sokat segítettek. ;)
Remélem hasznát veszitek.

Lightning Bri történeteiKinézet :

Tetszik a fejléced alapja. Színek passzolnak, a rózsaszín illik a bloghoz. És maga az oldalhoz illik. Jók a színek, illenek a történet hangulatához és a fejléchez. A menü jó helyen van, nincsen tele dobálva az oldalad oda nem illő dolgokkal rendszeres és presszíz. Bár a fejléc alatt lévő oldalaid listája kissé zavart, szerintem elég lenne, ha külön sorolnád fel őket.

25 / 23

Történet :

Nem kertelek, én azonnal beleszerettem Ayane történetedbe, és mikor megtudtam, hogy lesz egy külön blog neki, nagyon megörültem, hiszem végre nem kell kikeresnem a többi történeted közül. Olvastam még tőled a Forks üdvöskéit, ő is arra a sorsra jutott, mint az Ayane bár annak a címe meg maradt. Nekem nagyon tetszenek, az-az egy nem, hogy azonnal vége lett a Forks Üdvöskéinek, szerintem lehetne hosszabb, hiszen sok minden úgy maradt, hogy lóg a levegőben, bár ismerve téged, ki fogod jobban dolgozni. ;)
Ahogy olvastam láttam, hogy vannak elég szép krimijeid is, amiket nem folytattad, amit nem akartál, vagy nem mertél, hát elég kemény lett az egyik, ami a kedvencem is lett. Én személy szerint örülnék, ha fojtatódna az is, de ez te tudod. Nekem tetszenek a történetek, néha olvasva láttam, hogy gyorsan írsz, így néha elmarad néhány betű. De ezt mérsékelt, ki lehet javítani.

25/24

  Összesen:  50/47

1 megjegyzés: